Handelsonderneming Parkstad

 

Handelsonderneming Parkstad is uw buurtwinkel in Kerkrade-West, gelegen aan de Kasperenstraat in het pand van de voormalige slijterij Monopole.

Sinds november van 2013 hebben wij onze deuren geopend om de buurtbewoners, maar ook mensen buiten de wijk, van dienst te kunnen zijn bij de aanschaf van verschillende artikelen die kunnen voorzien in de dagelijkse behoeft. Zo hebben wij een uitgebreid assortiment aan verse groenten, diverse (gekoelde) dranken, lekkere geurtjes, hobby artikelen, ijsjes, snoep en een hoop meer. Bovendien zijn bij ons verkrijgbaar alle mogelijke soorten kansloten, waarbij te denken valt aan Krasloten, Euro-loterij loten, Lotto en Toto loten. Zelfs voor verse Duitse broodjes, al dan niet belegd, kunt u bij ons terecht.

Ook bieden wij u de mogelijkheid uw aankopen te laten bezorgen. Uiteraard doen wij dit geheel kosteloos. Bestellen kan telefonisch of in de winkel zelf, de ritten worden na sluitingstijd uitgevoerd. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij zijn u graag van dienst.

Momenteel zijn wij druk bezig om ook een partijhandel op te zetten, waardoor mooie, luxe artikelen beschikbaar worden. Deze zullen te zijner tijd ook via deze site aangeboden worden, en eventueel via mail te reserveren.

Wij willen u ook graag wijzen op onze automaten voor gekoelde drank en snoep, geplaatst in het portaal aan de Kampstraat, waar u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik van kunt maken. Voor uw gemak en veiligheid is dit portaal de hele nacht verlicht.

Graag begroeten wij u in onze winkel aan de Kasperenstraat.